Bloggen är min dagbok för att dokumentera större eller mindre händelser i vår trädgård. Ibland även andra projekt eller glimtar från trädgårdsresor och andras trädgårdar.

Artiklar

För vår egen skull. Kul att spara på sådant som skrivits om vår trädgård och konst-/konsthantverk.

Torslandatidningen, januari 2019

Artikel om konstutställningen på Öckerö bibliotek. Det är min keramik på bilden (i rutnätet på armeringsmattan).


Torslandatidningen, 10 maj 2017

Den lokala tidningen fick nys om växthuset och gjorde en uppföljare.
Om du vill läsa; öppna bilden i ny flik och använd förstoringsfunktionen.


Artikel i Hus & Hem, april 2017

Jag har inte vunnit ett växthus men vårt växthus har vunnit ett pris (skrytvarning för ev. känsliga). Det kom på plats 2-10 (utan inbördes ordning) i Hus & Hems tävling. Eftersom vi byggt det själva tillsammans i familjen känns utmärkelsen extra rolig och jag hoppas det kan inspirera andra att vilja bygga eget också. Växthus är en fantastisk sak i sig och det tillför också trädgården en extra dimension rent visuellt. Vi har tidigare beskrivit vårt bygge här.
Tidningen har uterums- och växthus-tema så det finns gott om idéer för den som går i växthustankar och det finns många hemmabyggen av olika slag för den som gillar det. Särskilt egenbyggda av fönster verkar vara populärt. 
Nu kör jag igång maximalt utnyttjande i vårt växthus, till både fröer och annat. Det finns en del frösådder där redan och några hinkar med potatis men i påskhelgen blir det ännu mer. 

Texten har de hittat på själva förutom någon rad och det blev ju ganska rätt. Men värme har vi inte dragit in, däremot el så vi kan ju värma upp om vi vill.Artikeln på webben
xx


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar